Hjulenissen på besøk i barnehager

Hjulenissen på besøk i barnehager

Solstrålen, Taremareskogen og Trollhaugen barnehage har for tiden utlånssykler fra Kristiansand kommune og ble derfor prioriterte besøk av årets hjulenisse. Med en magisk sekk full av lysende reflekser, tråkket hjulenissen pedalen inn mot barnehagene for å spre glede blant de små sykkelentusiastene første dagen i desember.

Barna ved Taremareskogen barnehage samlet seg raskt rundt nissen for å stille alle mulige spørsmål.
Hjulenissen viser frem refleksen og forteller om viktigheten av bruken for å være synlig i mørketiden.

Hver refleks er et stjerneskudd av sikkerhet og glede, og hjulenissen tok seg tid til å hilse på alle barn og spre latter og dele ut varme ønsker for den kommende høytiden. Sykkelgaven skulle ikke bare være en praktisk tilleggsgave, for nissen håper det også vil inspirere barna til å spre lys og glede mens de selv tråkker inn i førhjulstiden.

Barnehagene uttrykte sin takknemlighet for overraskelsen og ser nå frem til å skape minner på syklene som er blitt en del av deres daglige eventyr.

Hjulenissen ville teste utlånssyklene ved Trollhaugen barnehage.
De ansatte ved Solstrålen barnehage hadde pyntet seg for besøket. Til venstre, Anne Bodil Nomeland med hjulenissen i midten og Mette Haaland til høyre.
Konsulent/Rudolf Ragnhild Stensrud fortalte barna om sykkelnissen.

Hjulekalender

Sykkelglede sin hjulekalender er en spennende, digital hjulekalender dedikert til sykkelentusiaster og startet 1. desember og pågår nå både på Facebook og Instagram. Hver dag fra 1. til 24. Desember er det anledning til å delta i moroa, hvor deltakere inviteres til å ta del i en videoquiz som gir sjansen til å vinne flotte premier.

Quizen kommer i form av en video med spørsmålet; hvor sykler nissen? Dette håper vi er blitt det daglige høydepunktet for alle interesserte, og deltakerne utfordres til å bruke sin kunnskap og fantasi for å gjette riktig destinasjon.

Dette håper vi ikke bare er en konkurranse, men også en mulighet til å feire en felles lidenskap og spre sykkelglede i hjulesesongen. For husk; det er helt mulig å sykle året rundt.

Tråkk med i Sykkelglede sin hjulekalender for å delta i den daglige utfordringen, oppleve spenningen ved å gjette hjulenissens reisemål og kanskje ha muligheten til å vinne noen fantastiske premier på veien. En digital førhjulstradisjon som virkelig tar sykkelgleden til nye høyder.